jag kommer älska dig när jorden gått under, för jag tänker aldrig dö, nej

S N Ö
Efter en stressig vecka så har jag äntligen tagit det lugnt idag, och sen så upptäcker man att det är söndag. Gråter seriöst snart. Imorgon har vi 3 lektioner, som vanligt på måndagar och tisdagar. Först Engelska, Svenska sen matte. 08.00 - 13.10. Ändå ganska skönt med tanke på att alla klagar på sina långa dagar och 3 timmars håltimme. Om det är något jag inte gillar så är det håltimmar, så onödigt enligt mig.
Nu på torsdag börjar jag ju på min praktik, berättar mer om det i helgen ;)) Ska bli riktigt spännande!
 
Nu är jag hos mamma igen, åkte hem tidigare för vi skulle gå på bio. Vi såg 'Hundraåringen' måste verkligen rekomendera den. Helt underbar, biosalongen har alltid varit fullsatt när bi ska se den men nu så lyckades vi få tag på några platser.
Igår var det ju P3 Guld på tv, Håkan tog hem både bästa låt och guldmicken!! Blev så glad men visste att han skulle vinna haha :) Nu ska jag sova, Håkan spelas i mobilen inatt 

Kommentarer
Postat av: Fanny Staaf

Härlig bild :)

Svar: Tack! :)
Fanny Ståhl

2014-01-26 @ 18:57:21 - http://fannystaaf.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Fanny heter jag, är 20 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän. Har nyligen tagit studenten och har änyligen börjat livet på riktitt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse, Lookie heter min medryttarhäst och vi har precis börjat våran resa tillsammans. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!
RSS 2.0