s e l f i e s.

s e l f i e s.

det är rätt mycket nu inför flytten, just nu håller jag på att rensa ur mitt rum på skräp. Mitt rum består av 90% skräp, 5% planscher och resten är väl kläder haha. Eftersom jag ska få ett minder rum nu när vi flyttar måste i sort sett allt ut. Min kamera hade hamnat under en klädhög haha. Så blev lite sugen på att ta lite bilder istället.
bloggen står tom lite då och då. Men dyker väll upp inlägg ibland.
Nu är det en vecka kvar tills vi har modellfotografering i skolan, lägger all energi på det här. Ska tydligen även fotografera allas kreationer med. Ska bli kul

i wanna get better.

Nån kyrka i Sopot
Ser så spännande ut haha, måste testa att åka nån gång :)
Bror på piren i Sopot
..när vi var på väg till Oliwa.
Massa folk i parken..
Några träd hade blommat, mycket vackra!
 
Mamma.. <3
 
Avslutade den sista kvällen med en vacker solnedgång som gömmer sig bakom träden.. Utsikt från brors lägenhet.
 
Ca fulaste bilderna jag tagit i mitt liv tror jag. Jaha, nationella och lite prov på G nu liksom. Usch. Ett prov avklarat idag, lagt ner kanske 5min på att läsa igenom allt. Lyckades ändå svara på alla frågorna. Tur att man hänger med på entreprenörskapen nu. Känns bra faktiskt.
Nu ska jag ta och försöka hitta något att äta i vårat väldigt tomma kylskåp (hela köket är tomt på mat faktiskt) innan jag tar och knallar bort till teaterlektionen. Får leva på choklad och juice idag tror jag.
 
det var allt tror jag
 
"Jag är de första kalla regnen
Jag är frosten där inget växer
Jag är halvåret av mörker
i landet som gud glömde
Jag är tårgas i handväskan
Jag är med i Ravekommissionen
Den främlingsfientliga politiken
Jag är självmordsstatistiken..

oliwa.


Haft ett kanonish lov om en kan inleda ett inlägg så. Blev en kort resa till Polen med mamma för att hälsa på min bror. Vi har haft det riktigt varmt faktiskt. Riktigt härligt!
Idag fick jag min nya mobil, Nexus 5 fick det bli och jag älskar den verkligen. Skönt att byta ut min söndriga iphone haha..
RSS 2.0