new years makeup

 
Min kreativitet är som bäst på kvällen, så segt egentligen. Fick en idé om hur jag skulle vilja ha min sminking på nyår. Eller ja, på onsdag. Don't ask. Tog lite bilder på resultatet vilket inte blev bra, inte bilderna heller.. Sen så insåg jag att min shading ser alldeles för skarp ut haha.
 
Imorgon så kommer Felicia hem till mig, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men jag har inte mått så bra alls sen vi fick lov. Har stressat så mycket att min panikångest har börjat komma tillbaka igen vilket inte är bra. Detta resulterade med feber men den försvann ganska fort. Men hade iallafall tänkt att vi skulle laga god mat och lite så. Sen ska vi se fyrverkerier på fisktorget, så skönt att bo så nära så slipper man gå så långt haha.
 
Mitt hår har blivit brunt igen, saknar alla galna färger men nu är det liksom back to normal fast mörkare heh.

allt är för bra nu

Känner nu att jag vill ut å fota, vill liksom att det ska vara en planerad fotografering. Nån som vill stå modell? Haha, mina sminkborstar ligger å dammar å jag har aldrig känt mig såhär kreativ på väldigt länge. Nu måste jag bara lista ut hur jag ska använda min kretivitet. Lider dessutom av världens bildbrist, dessa bilder har säkert publicerats en massa gånger. Men dessa är nog mina favoriter ;)
 
Den här terminen har flugit iväg som bara den. Alltså helt sjukt. Det har fortfarande varit lite sådär fram och tillbaka, och känner mig mer ensam än förut. Jag har mina vänner i skolan, som jag ser som mina bästa vänner. Skulle inte klara mig igenom skolan utan dem asså! Sedan har jag inte så många vänner utanför skolan, har liksom slutat atta träffa mina förra klasskompisar, ingen hör av sig och jag försöker verkligen lämna allt bakom mig även fast det är jobbigt. Känns som om att man har spenderat så mycket tid på alla sen så bryr de sig inte alls. Detta är alltså min uppfattning om det hela men det kanske inte alls är så. Men i alla fall, även fast jag har mina vänner aka. Blondie Meckare & co. så känner jag mig alltid så ensam. Desperat kallar man väl det, jag säger ensam haha. Nej, allt blir så jävla fel.
 
Men har inte ni också känt så? Man är ensam även fast man är bland många människor? De som bryr sig, men ändå är man så ensam. Så känner jag mig nu. Och just nu vill jag ringa till en person och säga att jag är ensam och behöver hen. Det är svårt, det går inte för då blir det bara ännu mer fel.
 
Nej, jag måste sluta tänka på detta innan jag blir ännu mer ledsen..
 
Annars har allt varit toppen, har absolut ingen julkänsla pga. ingen snö. Och det är julafton om 3dagar, inte okej. Längtar dessutom redan till nyår. Fest är planerat, ska blir sjukt roligt även fast jag inte är en person som festar. Tycker att det är roligare att vara hemma med 2 påsar chips å cola. Haha, har inte ens sagt att jag är en rolig person. Måste vara sjukt tråkig att vara med ;)
 
Team Blondie Meckarna (Sarah, Sofia å jag) önskar er alla en god jul!! 

går ej att kommentera

Hej! Av någon konstig anledning går det ej att kommentera här på bloggen! Kommer att fixas under helgen.
Puss
RSS 2.0