DIY - Squidgy fimo necklace

Hejhej! Idag har det bara regnat, vilket är bra för det har varit så torrt ute. Men jag tog mig ut lite snabbt och köpte färg, fimo och lite annat. Här är resultatet!

 

Für immer jetzt

Jag och Bill K. bjuder på denna hehe
 
 
 
På väg till berlin muren
 
Godkväll, häromdagen insÅg jag hur dålig jag är på tyska. Det spelar ingen roll att jag faktiskt har lyssnat på ett tyskt band i typ 8år. Haha. Näh det är bara tyskar som pratar för snabbt (för jag pratar inte alls snabbt själv). Snart kommer jag nog ha skrivit alla TH's låtar som rubriker, vill ha nytt album nunununu. Men icke..
Näh nu ska jag sluta och prata om detta. Hoppas ni alla haft en trevlig kväll. Själv ska jag snart sova pga. trött och deprimerad. Story of my life liksom.

Primark

Hej! Idag har jag gått och blivit sjuk så jag får spendera dagen på hotellet.. Men jag orkade ta mig till Primark en liten stund. Köpte 2 tröjor, nagellack, skor och ett halsband. De bruna skorna köpte jag i förrgår, idag blev det ett par vita hihi. Råkade publicera samma inlägg 2 gånger igår, kunde inte ta bort det.. Men nu ska jag vila en stund mår inte så värst bra..

RSS 2.0