the drug in me is you


Kan seriöst inte somna. Jag tänker på honom för mycket. Det är inte bra alls faktiskt, men jag kan verkligen inte sluta. Det blir som en drog man inte kan få nog av. Usch va fel det låter, men det känns typ så.

Helgen har i alla fall varit superduper bra, har haft annat och tänka på. Var rädd att föreställningen skulle sluta i kaos ifall jag skulle vara ofokuserad. Men när man väl är på scenen så är det inget man tänker på. Jag har nog aldrig varit såhär fokuserad på någonting i hela mitt liv. En underbar känsla efteråt, då vet man att man gjort bra ifrån sig.

När jag väl kom hem efter föreställningen och middagen så kom jag tillbaka till det där dystra igen. Började liksom komma ihåg allt. Och sen så börjar jag bli sjuk och det gör ju inte saken bättre. Imorgon är det skola med och kommer inte orka göra någonting. Det får vara så helt enkelt.. Nu ska jag iallafall försöka sova, Håkan spelas i hörlurarna inatt ❤️

livets teaterHittade paljetter och bestämde mig för att klistra fast dem på ansiktet. Normalt, men vad är normalt nu för tiden..?
Ligger iallafall här på sängen och lyssnar på Håkan. Bästa som finns (säger jag till allt som är bäst). Om 40min drar vi till salongen, ska bli så roligt att se hur det blev. Igår var det liksom kaos när vi gick hem. Men nu är det nog klart.

in a photograph

Igår gick jag hela dagen och väntade på något, hela natten gick men kunde inte komma på vad det var. Vet fortfarande inte vad jag väntar på. Antar väl att jag vet när det händer. Om det nu finns någon logik i det. Jag känner för mycket också, om ni förstår vad jag menar. Jag blir väldigt upprörd för minsta lilla, och ledsen så fårt jag inte vet vad jag ska ta mig till. Det låter som om jag inte vill leva längre, men det vill jag. Jag vill bara hitta något att leva för, det är svårt. Det finns för mycket. Men en dag, då lyckas jag:)
 
För idag, är jag lyckligare än igår. Men bara lite, det är alltid något! Nu ska jag sluta deppa och göra mig i ordning för ikväll. Det blir invigning för den nya salongen. Vi var där hela morgonen igår och städade. Mycket fint blir det. Kommer spendera mycket tid där under mina 3 år i skolan, nästan 2,5 år kvar nu. Tiden går ju så snabbt. Mycket kommer att hända.
 
Är ni i Karlskrona, så får ni titta förbi salongen ikväll mellan 18.00 - 20.00 eller kanske nån annan gång. Vi finns på Landbrogatan 15
RSS 2.0