stars.

Kämpar mig verkligen igenom dessa trötta och långsamma dagar. Detta är de sista bilderna från i måndags som jag publicerar nu på ett tag iallafall.
Ganska onödigt inlägg egentligen, men nu ska jag sätta mig och plugga på hästens beteende så jag hinner liksom inte skriva nåt haha, har stirrat ner i boken i två dagar utan att ens läsa en mening. Nu ska jag försöka ta tag i veckans arbeten.. suck..
     
     
   
 

break free.

Nu har jag varit vaken i tre timmar, är mycket sämre än igår men jag är för trött för att ens klaga på hur öm jag är i hela kroppen. If that makes any sense..
 

Idag blir det lite mer plugg, ska börja på hästens beteende idag hade jag tänkt. Är ju hemma själv hos Emil, har inte orkat åka hem till mamma och för att det är så fruktansvärt mys när Emil kommer hem från jobbet och kryper ner i sängen bredvid mig. Massa kärlek till honom.

ingelstad

Igår gick jag och några vänner ut till hundparken (heter det så??) på skolan, de tränade lite agility med sina hundar och jag testade också. Väldigt svårt faktiskt. Jag tog med mig kameran som vanligt, men solen försvann bakom husen innan vi hade fått upp banan. Känns så bra att ta upp fotograferingen igen, har ju inte blivit så mycket i sommar men dessa veckorna på skolan fotar jag så mycket. Så lär bli mycket bildinlägg de kommande månaderna.
RSS 2.0