folk viskar om oss

 
 
 
 
Har tänkt på en sak, man klagar antingen på att tiden går för fort eller för långsamt. Vad är lagom egentligen? Har man roligt så går det fort, har man tråkigt går det långsamt. Är man glad så finns det alltid något att göra och är man ledsen eller så, så går allt så fruktansvärt långsamt. T.e.x som i 9:an för mig, tiden gick så långsamt när jag mådde dåligt. Varför är det så egentligen?
Helgen har gått snabbt faktiskt i alla fall, hängt med vänner i Skåne. Gått runt i Malmö, tittat på skräckfilm hemma hos Memmé i Svedala. Fikat, ätit godis, spelat just dance och walking dead. Ja, vi har gjort det mesta. Ganska skönt att vara hemma igen ändå. Det blev ju världens storm igår, fick åka hem tidigare pga. det. Takplattor och delar från bryggställningen flög omkring utanför..
Idag har det i alla fall inte blåst lika mycket, och har mest gått runt som en zombie här hemma. Färgade håret lila lite sådär spontant och tog en cheesy bild på mig själv.

Filmkväll


Har det bra i Skåne, kommer ladda upp en massa bilder när jag kommer hem. Men nu hinner jag inte blogga så mycket..

lycklig!!
Shit hände detta verkligen!?
Gårdagen var obeskrivlig, alltså när fotografen för sydöstran frågade om hon fick ta en bild till tidningen föreställde jag aldrig mig en stor bild på förstasidan. Är det okej att skryta om detta? Nej, kanske inte men sånt här händer aldrig, inte mig i alla fall.
Nu är jag i alla fall på väg till Svedala. Ska försöka slänga in nåt inlägg under helgen men vi får se hur det blir med det.
RSS 2.0