feel

Bomben och Limit löshoppades i tisdags. Fick lära mig en hel del faktiskt, fast har nog aldrig varit så ofokuserad på något i hela mitt liv. Stressig dag.. (enbart bomben på klippet)
 
 
Lovade mig själv att blogga mera men det gick inte så bra har jag märkt.
Måndag imorgon och jag har sovmorgon till halv 1, eller det sprack haha. Upp vid 5 blir det, sen uväg till skolan. Får väl sova nån timme extra där istället. Gött med internat ibland!
Imorgon en lektion, sen på tisdag blir det stallet hela dagen och på onsdag blir det träningstävling i hoppning. Woo, Appe har jag fått. Så längesen jag hade honom. Nu blir det att sova så att man kommer upp imorgon!

how long will you still want me to want you ♥

Jag och min mest underbaraste kille firade vi att vi har varit tillsammans ett halvår den 21 september. Vi har haft de mest fantastiska månaderna. Finns inte ord till att skriva om hur mycket jag älskar Emil. Han finns i mina tankar dag som natt.
Imorgon får jag träffa honom igen. Åh den känslan ♥
så mycket kärlek..♥ 
 
Just nu har jag så många känslor på samma gång. Vaknar alltid med sån ångest, brukar släppa under dagen iallafall. Sen så känner jag mig vilsen rätt ofta. Är ganska ofokuserad, så mycket i tankarna. Jag är inte van att ha så mycket människor runt omkring mig. Jag vet inte riktigt hur man ska hantera sånt här. Finns så många jag vill umgås med. Men som jag på samma gång känner att jag inte vill.
Måste bli mer fokuserad..
RSS 2.0