31 januari tvåtusenfjorton

'Tyckte det va fint, typ
Mitt favorit te
selfie
Målade med promarkers och copics (tog fel färg till halsen:)))))
 
Ja idag är fredag om du inte visste det.
Idag hade jag praktik från 11-14. Satt och retuscherade lite bilder och sedan åt vi nudlar. Har så mycket att skriva i mina veckorapporter. Som jag faktiskt glömt att skriva idag. Oh well.
Mamma och bror åkte till Polen för någon timme sedan.Så nu får jag inte se min bror på ca 3 månader. Inte precis at jag ser han varje dag men ändå. Känns tomt.
Idag skulle jag hängt med vänner, men de kunde inte. Så gick och köpte mig Ssx till ps3 som min käre bror lämnat hemma för jag har inget liv och gillar att slösa pengar. Hihi, nostalgi. Ssx är nog mitt favorit spel. Tog dock ca 1 timme att koppla in konsollen till tjocktvn. Är inte så teknisk av mig. Nu ska jag spela vidare, Ni får har det så bra.

i'm nauseous, you're wretched, with false power you've gone mad

 
 
 
 
5 från idag
Lyssnar på Håkan, dricker varm choklad och önskar att bilderna blev bättre. Men när det är såhär kallt ute så orkar man inte bry sig. Alltså kände på mig att det skulle bli meningslöst. Men idag har jag varit ledig och jag ville ut och fota. Så jag passade på liksom. Nu ska jag iallafall hem till pappa igen, hade stativet och allt i stan. Ugh, orkar inte åka framochtillbaka såhär.
Nu ska jag ut i kylan igen..

det va så mörkt den kvällen jag gick hem jag hade hoppats på något

 
Har överlevt ännu en dag med migrän. Stressad, ja.
Dagen har varit sämst, tog mig igenom skoldagen och har inte gjort ett skit sedan jag kom hem vid halv 2. Har sån ångest, har ingen motivation till någonting längre. Tappat greppet om precis allt. Allt är så nära men ändå så långt bort. Måste ta tag i allt nu innan det blir värre.
RSS 2.0