free.

Charley och lillebror
Saknar mitt lila hår mer än vanligt ><
Ångest i provrummet på h&m
<3 ;)
Va ute och joggade idag så en rejäl skål med müsli, jordgubbar och banan fick det bli. Valnötter på med, mums!

Har inte tid att blogga så mycket, men slänger upp inlägg lite då och då :)

uppladdningen.


Har idag börjat leva lite sundare faktiskt. Kan verkligen rekomendera denna tidning!

 Den här dagen har varit skit, sov inte hemma inatt så fick ta bussen vid 6.23 imorse. Över en timmes sömn på bussen fick det bli iallafall.
Imorse råkade jag självklart riva mig själv på överläppen och det va ju inte nog med det. Såklart så fick man världens fetaste blåsa och en svullen läpp på köpet :') härligt liksom. Fyfan för det. Ser ut som en misslyckad botoxinjektion :P vet inte om jag vågar gå ut nu blir liksom värre för varje minut typ. Skit, hoppas det går över tills torsdag. Sjukskriver mig annars, tänker inte stå å sminka folk till modevisningen om jag ser ut såhär liksom.
Fml ://

sunday bloody sunday.


Är så jävla glad att skivspelaren fungerar. Drog fram alla vinyler som stått och dammat i brors rum ett väldigt bra tag. Köpte nya kontakter till högtalarna osv. Ja, nu kan jag äntligen lyssna på min Elton John lp jag ((mamma)) köpte i Köpenhamn. Har en hel jävla låda full med vinyler.

Idag är det fredag, finally. Är så tagga inför ikväll. Blir hämtad av världens bästaste efter praktiken och sedan blir det äta pizza och ba ta det lugnt tills ikväll. Jaaaag mår bra som bara den idag. 
RSS 2.0