Cherry blossoms and birds

(Typ) jag har varit fruktansvärt yr de senaste dagarna. Men ändå så bestämde jag mig för att måla lite. Har inte de bästa akrylfärgerna direkt men det funkar. Har även ett litet projekt hemma hos pappa, ska måla en tavla till uterummet. Ska bli spännande med tanke på att jag sällan målar. Händer väl typ 1 gång i halvåret. Har inte tillräckligt med penslar osv. Nej nu måste jag sova. Hoppas jag blir bättre snart..

Pull the trigger

Sitter och pluggar, eller jag ska plugga. Glömde böcker här hos mamma så åkte hit. När jag kom hem så låg det ett paket utanför min dörr. Min tröja var det! Blev förvånad över hur snabbt det gick. Anledningen till att jag köpte denna tröjan var för att BvB är mitt favorit band och den var på rea. Haha. That's how I roll.

don't make me feel low

Lite fler bilder från igår, bilder som inte blev så bra haha. Mer än hälften blev såhär tyvärr men dessa blev ändå helt okej. Nu ska jag inte lägga upp fler bilder från igår på ett tag, bra att spara lite när man inte har något att lägga upp.
Idag mår jag bara skit, ont i magen och världens huvudvärk. Rummet bara snurrade runt när jag vaknade vid halv 10. Skulle egentligen på sommarskola idag men mår så fruktansvärt dåligt så jag skippar det och läser lite biologi här hemma istället. Om jag orkar så går jag till teknikmagasinet och köper mig en fjärrutlösare eller nåt. Om ni undrar varför alla andra bilder är så små så är det för att jag bytte design, ville få plats med mycket större bilder och med mitt tålamod när det gäller att göra egen bloggdesign så laddade jag ner en gratis istället.
RSS 2.0