Vinterland

 
Hej bloggisen
Måndag, och en sitter uppe alldeles för sent. Fick en sån energikick från ingenstans, men den försvann väl lika fort igen. Ville liksom avsluta kvällens påbörjade pyssel, typ måla och ta bilder på mina nya inköp. För det gör jag aldrig, orkar liksom inte och så köper jag aldrig någonting intressant. Men idag var jag tvungen att åka in till stan och köpa en nu usb till min mobil eftersom jag hade sönder min imorse (!!) så jag har varit utan mobil hela dagen. Man märker hur skadad man är när man är utan sin käraste ägodel.. Nu har jag ny laddare och självklart var jag tvungen att gå in på Monki eftersom vi inte har affären varken i Kalmar (längre) eller Karlskrona.
Jag fick gå i snöovädret, kallt säger jag bara men så värt det. Hittade även världens finaste jacka men den fick tyvärr stanna kvar i butiken. Den finner ni HÄR.
 
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Fanny heter jag, är 20 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän. Har nyligen tagit studenten och har änyligen börjat livet på riktitt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse, Lookie heter min medryttarhäst och vi har precis börjat våran resa tillsammans. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!
RSS 2.0