Pastels

 
 
Hallå hej, kommer inte vara aktiv på bloggen i ett par dagar nu! Men det brukar ju vara så haha, men imorgon åker jag hem till pappa och sen åker vi till Göteborg på tisdag. Kommer nog inte vara hos mamma förens på lördag eller söndag. Använder inte dator hos pappa så mycket, har inte en egen dator längre tyvärr.. Men försöker uppdatera lite i veckan.
Ni får har det så bra :))

Keep calm and do the Lucker stomp

Hallåj, mitt hår är liksom fiiint. hähä
Idag har jag liksom degat hemma, eller igår kanske man ska säga. Det har blixtrat och åskat en bra stund, och regnat. Men det är liksom mysigt, har kollat film hela kvällen. Och nu sitter jag här på sängen och lyssnar på musik. Suicide Silence spelas mest, tänker alltid på Mitch Lucker när det åskar. Jobbigt att tänka på att en av ens största idoler har gått bort. I november är det 1 år sedan..
 

Cotton candy 8D

 
 
 
Bloggat mycket denna vecka, haha. Oekar verkligen inte skriva något. Här är i alla fall lite bilder på min nya hårfärg, och älskar verkligen min nya tröja från h&m.
På tisdag drar jag och familjen till Liseberg, ska bli dåligt väder dock.. Sen på torsdag öppnar bikbok, shoppa lite mer kläder:)
RSS 2.0