folk viskar om oss

 
 
 
 
Har tänkt på en sak, man klagar antingen på att tiden går för fort eller för långsamt. Vad är lagom egentligen? Har man roligt så går det fort, har man tråkigt går det långsamt. Är man glad så finns det alltid något att göra och är man ledsen eller så, så går allt så fruktansvärt långsamt. T.e.x som i 9:an för mig, tiden gick så långsamt när jag mådde dåligt. Varför är det så egentligen?
Helgen har gått snabbt faktiskt i alla fall, hängt med vänner i Skåne. Gått runt i Malmö, tittat på skräckfilm hemma hos Memmé i Svedala. Fikat, ätit godis, spelat just dance och walking dead. Ja, vi har gjort det mesta. Ganska skönt att vara hemma igen ändå. Det blev ju världens storm igår, fick åka hem tidigare pga. det. Takplattor och delar från bryggställningen flög omkring utanför..
Idag har det i alla fall inte blåst lika mycket, och har mest gått runt som en zombie här hemma. Färgade håret lila lite sådär spontant och tog en cheesy bild på mig själv.

Kommentarer
Postat av: Amanda CL

det lila håret va assnyggt!

Svar: Tackar!
Fanny Ståhl

2013-10-29 @ 17:11:58 - http://amandacarlberg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Fanny heter jag, är 20 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän. Har nyligen tagit studenten och har änyligen börjat livet på riktitt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse, Lookie heter min medryttarhäst och vi har precis börjat våran resa tillsammans. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!
RSS 2.0