folk viskar om oss

 
 
 
 
Har tänkt på en sak, man klagar antingen på att tiden går för fort eller för långsamt. Vad är lagom egentligen? Har man roligt så går det fort, har man tråkigt går det långsamt. Är man glad så finns det alltid något att göra och är man ledsen eller så, så går allt så fruktansvärt långsamt. T.e.x som i 9:an för mig, tiden gick så långsamt när jag mådde dåligt. Varför är det så egentligen?
Helgen har gått snabbt faktiskt i alla fall, hängt med vänner i Skåne. Gått runt i Malmö, tittat på skräckfilm hemma hos Memmé i Svedala. Fikat, ätit godis, spelat just dance och walking dead. Ja, vi har gjort det mesta. Ganska skönt att vara hemma igen ändå. Det blev ju världens storm igår, fick åka hem tidigare pga. det. Takplattor och delar från bryggställningen flög omkring utanför..
Idag har det i alla fall inte blåst lika mycket, och har mest gått runt som en zombie här hemma. Färgade håret lila lite sådär spontant och tog en cheesy bild på mig själv.
Hej! Fanny heter jag, är 22 år och bor utanför Ronneby med min sambo Emil och vår dotter Hedda. Här kommer ni att få ta del av min vardag som består utav hästar matlagning, fotografering och lite andra äventyr.