Klassresa 2013

Nu är jag hemma igen. Åkte på klassresa till Polen. Rätt skönt att vara hemma nu, vi bodde på världens sämsta vandrahem tror jag. Inga gardiner fanns, tågen gick precis utanför vårat rum, mögel & fukt fanns det i rummen. Vi bodde i Sopot och det är så vackert där. Stranden är helt underbar, gick inte ut på piren för det blåste så mycket. Gick ut där förra året så det gjorde ju inget
När vi kom till Polen i måndags så blev jag sjuk, hängde med till Oliwa sen åkte jag till vandrahemmet för att sova. Mådde lite bättre de andra dagarna. Vi besökte även Stutthof igår innan vi åkte till Gdynia för att ta båten hem. Grät nog hela vändan runt koncentrations lägret. Ville inte ta så mycket bilder, men ni ser en bild här ovanför, liten överklick av lägret.
Efter ca. 2 timmar kom vi fram till Gdynia och där shoppade vi lite till innan vi tog båten hem till Karlskrona. Så skönt att ha en båt så nära :)
Nu ska jag sova en stund är såå trött..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Fanny heter jag, är 20 år och bor i Karlskrona tillsammans med min pojkvän. Har nyligen tagit studenten och har änyligen börjat livet på riktitt! Jag gick ridsport på Ingelstadgymnasiet och hästar är fortfarande ett stort intresse, Lookie heter min medryttarhäst och vi har precis börjat våran resa tillsammans. Hittar man inte mig i stallet så är jag ute på andra äventyr!
RSS 2.0